Andersen Steel

HomeAndersen Steel

Kongskilde Loudun, Frankrig, Sverige, stillede følgende opgave:
”Automatiser og overfør produktionen af rotorharve skær til Andersen Steel i Polen”.

Der var opstartet et indledende projektarbejde tidligere på året, hvor en Italiensk leverandør af induktions opvarmning var valgt og udstyr var bestilt. Projektarbejdet var dog strandet i en diskussion af metoder og tiden var blevet knap. Det var ikke muligt at overføre metoder, anvendt i Frankrig til det nye setup med induktionsopvarmning. Der skulle således tænkes nyt.

Vi overtog projektledelsen og på kun 7 måneder, skulle produktion af smedede skær til rotorharver overføres til en fabrik i Polen. Samtidig skulle den manuelle håndtering af de 1.000 o varme emner automatiseres. Både af hensyn til cost og sikkerhed.

Vi tog nøglemedarbejdere fra den Polske fabrik med til Loudun i Frankrig, for at indsamle viden om processer, værktøjer og arbejdsgange. Direktionen ønskede at værktøjer og presser i videst muligt omfang blev genanvendt.

I et tæt samarbejde med den Italienske leverandør af Induktionsovne, blev en realistisk metode defineret.
De mange forskellige rotorharve skær blev inddelt i produktfamilier, der dannede forudsætningerne for opbygningen af den nye celle og definitionen at et linedesign koncept.

Der var på forhånd indgået aftale med en anden Italiensk leverandør om at opgradere og renovere 4 presser, fra den franske fabrik. Presserne skulle klargøres til at indgå i et ubemandet setup, med robotbetjening.
ABB havde leveret robotter til den Polske fabrik og i et tæt samarbejde med dem, blev vores koncept for line design omsat til en færdig løsning. Simuleringer viste at der skulle anvendes 5 robotter for at holde gennemløbshastigheden tilstrækkelig høj, da emnerne skulle hærdes som det sidste procestrin i cellen.
Der blev lavet en endeligt layout for de 5 robotter og 4 presser, samt en projektplan for installationen.

Imens presserne blev opgraderet i Italien, blev området hvor linjen skulle installeres forberedt, med bl.a. fundamenter til de store presser. På grund af relativt lidt plads imellem to eksisterende linjer, skulle denne linje monteres i omvendt rækkefølge, med linjens sidste presse først. Da alle presser var monteret, kunne induktionsanlægget blive opstillet og robotterne blev indsat.

Linjen blev indkørt efter en ramp up plan, der var lavet i samarbejde med Kongskildes salgsorganisation.
Layout konceptet, fungerede og rotorharveskærene havde den rette temperatur ved hærdningen.
Dermed havde produktet den ønskede kvalitet, og produktionslinjen stod klar til den fortsatte ramp up, som fabrikken i Polen selv skulle stå for.

0
0
image
https://www.optime.dk/wp-content/themes/hazel/
https://www.optime.dk/
#d8d8d8
style1
paged
Loading...
/customers/b/6/b/optime.dk/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
on
on
on

Denne side benytter cookies. Ved at fortsætte på siden, erklærer du dig enig i brugen af cookies.